17.8.2018        BETA
SİNOP ÜNİVERSİTESİ
Gerze Meslek Yüksekokulu

Haber Detay Sayfası

  • Burdasınız
  • Gerze Meslek Yüksekokulu
  • Haber
  • Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık Eğitimi
Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık Eğitimi
19.3.2018 08:48:17 | Gerze Meslek Yüksekokulu-Ahmet KARAOĞLU | Son Güncelleme : 19.3.2018 08:57:13
Bu içerik 275 kere görüntülendi.

139 yıllık tarihi geçmişi ile 6 kuşaktır Bursa’da, bıçak ve kesici alet üretiminde faaliyet göstermekte olan Yeşilyayla Kesici Aletler Ltd. Şti., sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, ulusal ve uluslararası pazarda yer aldığı Mutfak Bıçakları, Et Bıçakları, Şef Bıçakları, Bıçak Setleri hakkında bilgi vermek için Gerze Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Aşçılık programı ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğretim görevlilerimiz ve öğrencilerimizin de katıldığı etkinlikte, mutfaklarda kullanılan bıçakların teknik özellikleri, hangi gıdalar için ne tip bıçakların kullanılması gerektiği, bıçakların kullanılmasında ve temizlenmesinde dikkat edilecek hususlar anlatıldı. Anlatılan konular ile ilgili olarak sorulan sorulara cevap veren üç öğrenciye, PİRGE Markalı Şef Bıçağı hediye edildi.

Program sonunda Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör. Mehmet Sedat İPAR, öğrenciler için faydalı olan bu etkinlik için başta firma yönetimi olmak üzere, Pirge Markası ve İmaj Müdürü Tankut Paçacı ve Şef Sadık Doğan’a teşekkür etti.








       


SİNOP ÜNİVERSİTESİ

Gerze Meslek Yüksekokulu